Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Sjef Senden overleden

Met ontsteltenis hebben we zojuist vernomen dat ons clubicoon Sjef Senden op een veel te jonge leeftijd van 58 jaar is overleden.

Vele jaren heeft Sjef de functie van penningmeester van onze club uitgeoefend. Hij is ook een aantal jaren voorzitter geweest van de BSV. Maar daarnaast heeft Sjef op vele andere manieren enorm veel voor de club betekend. We zullen hem ontzettend missen.


12 Aug 2010 Sjef Senden foto 2.jpg

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe met dit plotselinge verlies.


Wat erg en jammer dat Sjef er niet meer is! Het is al vaak gezegt maar ik wil het nogmaals bevestigen dat Sjef altijd heel veel voor de club gedaan heeft! Ik vond het altijd een superaardige kerel met wie ik altijd leuke partije kon spelen. Ik wens de familie & kennisen veel sterkte toen. Vanuit Duitsland, Frans

Geheel onverwachts kreeg ik dit weekend te horen dat Sjef er niet meer is. Hoewel we vooral via het ophalen van oud papier contact hadden, kwam Sjef als een zeer vriendelijk en betrokken persoon over. Het doet dan ook toch wat als iemand zo jong al van ons heen moet gaan... Sjef, het ga je goed!

Ik zie nu pas dat Sjef overleden is! Wat erg, zo jong, en zo begaan. Ik wens Blerick en uiteraard Sjef's familie en vrienden veel sterkte. Mede namens MSV-VSM, Jos Uiterwijk

Ook voor mij kwam dit bericht als een enorme schok. Sjef kende ik al lang als een hoeksteen van de BSV, en een zeer vriendelijk mens. En hij was nog zo jong... Bij deze wil ik de familie van Sjef, en de Blerickse Schaakvereniging, veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Niet te geloven. Ik heb vaak gezellig zitten babbelen met Sjef. Hij was een man die van de natuur hield. Duivenliefhebber net als mijn pa. Zelf meen ik even profvoetballer bij roda jc geweest. Zijn Familie en (schaak)vrienden sterkte gewenst de komende tijd.!! Namens mij en DJC.

Wij zijn enorm geschrokken van het feit dat Sjef overleden is. Altijd interesse in de schaaksport, het reilen en zeilen van Martijn.We wensen zijn familie en de BSV veel sterkte toe.

Namens "SchaakVelden"wil ik alle leden van de BSV condoleren met het verlies van Sjef. Hij was altijd heel rustig, maar volgens mij geldt voor hem het spreekwoord, "stille wateren hebben diepe gronden". Wij wensen familie, vrienden en schaakvrienden alle kracht toe. Jan Doornenbal.

Namens de BSV wil ik iedereen bedanken voor de mooie reacties. Dit wordt zeer gewaardeerd en helpt ons erg bij het verwerken van dit zware verlies.

Onthutsend nieuws; mijn condoléances. Zoals ik Sjef heb meegemaakt leek hij de rust zelve, terwijl hij toch een heel actief mens was. Waarom gebeurt ons dit. Al het nodige toegewenst aan zijn familie. Hans Everaars, Venlo.

Met verontwaardiging las ik het bericht van Marina op Facebook. Ik zal Sjef zeer missen, vooral zijn verschillende vragen over de schaakregels. Ik wens de familie en de Blerickse SV heel veel sterkte met het dragen van dit grote verlies. Rick Wagemakers namens SV Voerendaal.

Vol ongeloof las ik het bericht dat Sjef Senden is overleden. Namens het bestuur en de leden van schaakvereniging Geleen wens ik zijn familie, vrienden en de leden van de Blerickseschaakvereniging veel sterkte met dit tragische verlies. WJ (Pim) du Chatinier

Gecondoleerd met het overlijden van Sjef. Ik wens zijn familie, vrienden, de Blerickse Schaakvereniging heel veel sterkte.

Nou, nou waar gaat het heen. Schakers van Blerick en de directe familie heel veel sterkte met dit verlies. Persoonlijk ken ik hem als schaker en als trouw lid van de Blerickse schaakvereniging. Zijn inzet en betrokkenheid, was geweldig. Namens schaakvereniging Horst heel veel sterkte met het verlies vm Sjef

Toen ik het mailtje van Sjef's overlijden kreeg, kon ik het eerst niet geloven. Als oud-bestuurslid van De Witte Dame en later lid van Blerickse SV heb ik Sjef leren kennen als een positief mens die alles voor de schakers en schaakwereld deed. Sjef bedankt voor alles en rust zacht. Veel sterkte aan de familie en vrienden .

Mensen wat gebeurd hier toch allemaal? Nog maar net dringt het tot ons door dat Dick Klokgieters er nooit meer zal zal. Horen we dit bericht. Vreselijk nieuws. Wat zal Blerick dit enorme gemis gaan merken. Een man als Sjef. Een man die altijd voor het schaken bereid was de helpende hand toe te steken. Sjef met zijn mooie verhalen. Hij is er niet meer. Het schaken in en tegen Blerick wordt nooit meer hetzelfde. We wensen de Blerickse SV, zijn (schaak)vrienden en familie heel veel sterkte toe dit grote velies en verdriet te verwerken en te dragen. Sjef rust zacht..........het ga je goed. Namens bestuur en leden van SV Leudal. Hans Kivits voorzitter.

Indiep triest dat de schaakwereld nu weer afscheid moet nemen van een prachtig mens als Sjef Senden. Mede namens het bestuur en de leden van de Venlose Schaakvereniging wens ik familie en vrienden veel sterkte toe.

Ongeloof. Dit kan toch niet. Ik heb al meer dan 30 jaar met Sjef geschaakt. In Lisb wedstrijden, tijdens het toernooi van Sjaak Jansen en ook op toernooien van De Witte Dame en sv Horst. Ik wens zijn familie en alle leden van SV Blerick veel sterkte toe met dit grote verlies.

Niet te geloven dat ik nooit meer tegen Sjef zal kunnen schaken. Dit bericht komt voor mij volstrekt onverwachts. Gecondoleerd allen die Sjef een warm hart toedragen. Sjef was er altijd voor iedereen en daarnaast een fijne schaakcollega.

Beste schaakvrienden, ongelooflijk zeg, wat een schok. Allen gecondoleerd, mede namens het bestuur van de LiSB. Sjef Senden zullen we herinneren als een goede schaakvriend die heel veel betekend heeft voor de BSV. Hij was op heel veel plaatsen aanwezig bij het schaken. Het voelt zo onwerkelijk nog als je net zoiets hoort.... Frank Clevers voorzitter LiSB

Wie aan de BSV dacht, dacht aan Sjef. Onlosmakelijk was je verbonden met de club. Overal stak je een helpende hand toe. We zullen je missen. Rust zacht.

Aan:familie vrienden en kennissen. Triest dat sjef op zo een jonge leeftijd bij de Blerickse schaakclub en de limburgse schaakbond,waar hij deel van uitmaakte is weggehaald. Namens de Heerlensche Schaakvereeniging willen wij de condealances over brengen aan diegene die het dichts bij hem waren. Familie, vrienden en kennissenkring. Jan Schoffelen Secretaris Heelensche Schaakvereeniging.

Gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte voor familie en vrienden namens de Kerkraadse Schaak Vereniging

Een dag later wil het nieuws nog niet echt doordringen. Het voelt echt heel onwerkelijk. Je zal voortleven in je prachtige anekdotes en verhalen. het ga je goed vriend...

Ik zag dit nieuws op facebook. Vreselijk! Ik zag hem niet al te vaak maar heel enthousiast schaker gaat heen. ik wens (schaak) vrienden en familie veel sterkte!

Met heel veel verdriet en ontzetting heb ik het nieuws van Sjef tot me genomen. Sjef was gedurende 30 jaar een (schaak)vriend van me. Ik zal hem als mens, als schaker , als vriend heel erg gaan missen. Sjef bedankt dat je er (altijd) was. Rust zacht. Hans

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code