Schaken voor jong en oud in regio Venlo-Blerick!

Tactische opstelling Geleen 2 wordt BSV fataal

Jullie dachten zeker al nu ze hebben verloren komt er geen verslag maar dat liet op zich wachten aangezien ik zelf tot gisteravond in Rome zat!

Afgelopen zondag is het eerste team van de BSV tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. In Geleen ging de BSV met 5-3 onderuit. Nadat ik donderdag vooruit had gespeeld en mijn partij had gewonnen kwam Geleen met een tactische meesterzet die winnend bleek te zijn.

Hun qua elo mindere spelers werden op de hogere borden gezet met de intentie om op de onderste borden de winst te behalen en zo geschiedde het ook. Roland en Marina wonnen hun partij vrij eenvoudig maar op de onderste 5 borden werd geen enkel punt meer behaald. Het kampioenschap zal nu een moeilijke zaak worden maar we kunnen hoe dan ook nu al tevreden zijn over dit seizoen.

Als laatste wil ik uiteraard Geleen feliciteren met hun overwinning! Toen ik er donderdag vooruit speelde hebben ze een zeer sympatieke indruk op mij achter gelaten. Ik hoop dan ook dat ze door deze overwinning het lijfsbehoud nog kunnen bewerkstelligen. Dan is bovendien deze nederlaag niet voor niets geweest!

Ik hoop jullie allen weer te zien op de eindronde 28 maart!


Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reageer op dit artikel

Naam
Bericht
(max. 1000 tekens)
Captcha
Neem bovenstaande anti-spam code over in het veld 'code'.
Code